• Parteneri

TOTI CEI PATRU FURNIZORI AI NOSTRI AU CA SI NUMITOR COMUN CALITATEA SI DURABILITATEA PRODUSELOR.

Veka

Veka este lider mondial pe piata din domeniu, cu peste 40 de ani de traditie si prestigiu castigat prin parteneriatele multilateral dezvoltate cu colaboratori cuprinsi in segmente ce includ de la investitori imobiliari pana la clienti finali. Cuvantul de ordine e “diversitate” in sensul unei oferte cu spectru foarte larg care sa multumeasca cat mai multe exigente.Veka este deci o poveste despre calitatea germana.

Inoutic

Cu o traditie de peste 60 de ani, Inoutic, este unul din primii trei lideri europeni in industria tamplariei PVC. Aceasta extensie a Deceunink depaseste granitele conventionale ale liniei de produse PVC. Pe langa clasicele usi si ferestre, Inoutic a ajuns la performanta de a face pereti, acoperisuri, placari si amenajari, militand pentru protectia mediului prin produse durabile si reciclabile.

Aluplast

Este cel mai mare fabricant de tamplarie PVC din Polonia, cu 20 de ani de activitate. Paleta largă de produse și inovativitatea sunt motivele pentru care societatea a dobândit poziția de leader in bransa pe piata din Polonia. Acest lucru e atestat si de pozitia de editor la o revista de specialitate. Aluplast are grija ca temperatura casei tale sa fie optima, prin usi, ferestre si rulouri care filtreaza lumina.

Ramplast

Ofera sisteme complete de profile ecologice pentru ferestre si usi; utilizeaza aditivi ecologici pe baza de calciu si zinc, care nu polueaza. Firma austriaca colaboreaza cu Oltchim inca din anii ’90, utilizand pvc produs de partenerul sau din Romania si aditivi ecologici fabricati in Germania de catre firma Baerlocher. Ramplast pune mare accent pe calitatea vietii si o sustine cu toate fortele si cu orice pret!